Architect  David Seeley   Citriodora is a holiday retreat set amongst a stand of beautiful Lemon Scented Gums near Australias’ famed Great Ocean Road in Anglesea, Victoria   
       
     
 Raising upward into the kitchen/living area, the eye is taken by the breathtaking views along the coastal cliffs and Southern ocean. Concrete bench tops and Tas Oak joinery to the kitchen and living room.   
       
     
       
     
 Wrapping around the exterior of the house is sustainably grown timber cladding hand fixed with marine grade Silicon Bronze nails, the timber will gradually wear to a soft driftwood grey.      Contemporist Article   Featured in Monument Magazine #108
       
     
       
     
       
     
 Upon entering the house you are greeted by massive in-situ concrete walls that form the staircase spine and dominate the entry.   
       
     
untitled-2-7.jpg
       
     
 Sustainable Hoop Pine ply lines the whole upper floor ceiling, the ply follows the curve of the ceiling.  All images by John Walker
       
     
 Architect  David Seeley   Citriodora is a holiday retreat set amongst a stand of beautiful Lemon Scented Gums near Australias’ famed Great Ocean Road in Anglesea, Victoria   
       
     

Architect David Seeley

Citriodora is a holiday retreat set amongst a stand of beautiful Lemon Scented Gums near Australias’ famed Great Ocean Road in Anglesea, Victoria

 

 Raising upward into the kitchen/living area, the eye is taken by the breathtaking views along the coastal cliffs and Southern ocean. Concrete bench tops and Tas Oak joinery to the kitchen and living room.   
       
     

Raising upward into the kitchen/living area, the eye is taken by the breathtaking views along the coastal cliffs and Southern ocean. Concrete bench tops and Tas Oak joinery to the kitchen and living room.

 

       
     
 Wrapping around the exterior of the house is sustainably grown timber cladding hand fixed with marine grade Silicon Bronze nails, the timber will gradually wear to a soft driftwood grey.      Contemporist Article   Featured in Monument Magazine #108
       
     

Wrapping around the exterior of the house is sustainably grown timber cladding hand fixed with marine grade Silicon Bronze nails, the timber will gradually wear to a soft driftwood grey.

 

Contemporist Article

Featured in Monument Magazine #108

       
     
       
     
 Upon entering the house you are greeted by massive in-situ concrete walls that form the staircase spine and dominate the entry.   
       
     

Upon entering the house you are greeted by massive in-situ concrete walls that form the staircase spine and dominate the entry.

 

untitled-2-7.jpg
       
     
 Sustainable Hoop Pine ply lines the whole upper floor ceiling, the ply follows the curve of the ceiling.  All images by John Walker
       
     

Sustainable Hoop Pine ply lines the whole upper floor ceiling, the ply follows the curve of the ceiling.

All images by John Walker